Med Disse Tipsene Kan Ethvert Hjem Være Et Drømmehjem!

Enten du har tenkt å selge huset du bor i, eller hvis du vil sørge for at den forblir knirkefritt mens du er der, må du være i stand til å gjøre hjemme forbedringer. Små prosjekter forbedrer verdien av ditt hjem. Du kan bruke tipsene i denne artikkelen til å ta smarte avgjørelser angående fremtiden i hjemmet.

Før du forplikter deg til en ny malingsfarge for utsiden av hjemmet ditt, bruk litt tid på å kjøre rundt og se på boliger som du liker utseendet og fargevalget til. Maling chips er for vanskelig å forestille seg, så å se det i person kan hjelpe deg å ta en bedre beslutning.

Hvis du jobber med et nytt oppussingsprosjekt, må du sørge for at du komplimenterer miljøet ditt i stedet for å kjempe mot det. Hvis du er i et område som har sterk vind, så vil du mest sannsynlig ikke tilbringe mye tid ute. Som sådan, det sannsynligvis ville være i din beste interesse å jobbe med innendørs arrangementer. Ved samme token kan du fortsatt nyte naturen, ved ganske enkelt å legge til en glassstruktur. Dette kan bidra til å blokkere miljøet samtidig som du gir deg en utendørs atmosfære.

Patch hull i gips ved hjelp av mesh. Først spre et lag med gips gjørme inn i hullet og rundt kantene. Trykk deretter inn i gjørma slik at den holder seg jevnt til overflaten av veggen. Sparkel gjørmen forsiktig over, la tørke, og deretter sand for å glatte.

Vurdere en virkelig «grønn» Makeover til landskapsarbeid din. En populær ny trend i landskapsforming er å gjøre hagen din passer til klima og område som du bor i. Borte er behovet for den perfekte grønne plenen hele året. Hvis du bor i et tørt klima, bør du vurdere å skape et landskap som er tolerant for tørke, og du vil spare penger i vanning kostnader og hjelpe miljøet.

Hvis du har vann som lekker fra toppen av kranen, er det to måter du kan løse dette problemet på. Prøv først å stramme kjertelmutteren. Kjertelmutteren holder spindelen på kranen på plass. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å erstatte gummiforseglingen på spindelen, også kjent som O-ringen.

Når du fikse opp din eiendom, ikke kast bort penger å kjøpe kommersielt laget primer maling. Gå til din lokale oppussing butikken og kjøpe flere bokser av malingen som de blandet at noen ikke liker. La dem helle alt i en større bøtte og bland det til en middels nyanse av grått. Dette vil spare deg mer enn halvparten av hva du ville ha betalt.

Skift ut dørknotter og skuffeknotter. Disse små endringene kan perk opp møbler som du allerede har og er billigere enn å kjøpe en ny dør eller et nytt sett med skuffer. Dørknotter og skuffeknotter kan kjøpes i en rekke stiler og farger, så det er lett å legge til litt pizazz med bare litt penger.

Aldri undervurder fordelene med et hjem forbedrings prosjekt. Et par dager med arbeid kan virkelig forvandle huset ditt. Du skal nå være mye mer kunnskapsrik om hvordan du kan begynne å gjøre forbedringer i hjemmet ditt. Bare Velg et prosjekt og komme i gang med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *