Oppussing: Gjør Hjemmet Ditt Mer Verdifullt Med Disse Enkle Tipsene

Å jobbe som et team på hjemmeforbedringer er en eksplosjon. Sett av en helg for å komme sammen og takle disse oppussingsprosjektene. Tenk deg hvor mye du vil spare å gjøre det selv. Artikkelen nedenfor har informasjonen du trenger for å få jobben gjort.

For å spare penger på air condition kostnader i løpet av sommeren, prøv å installere takvifter. Takvifter resirkulerer luft i et rom, kjøler den ned uten behov for å slå på et sentralt luftsystem. De er relativt enkle å installere og kan installeres i stedet for lysarmaturen.

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Selvklebende vindusfilmer er et av de rimeligste og rimeligste og enkle å installere oppussingsprosjektene. Disse filmene er tilgjengelige i karakteristiske glassmalerier, frostede design og en rekke andre teksturerte mønstre. Mange vinduslimsett inkluderer alle verktøyene som trengs for jobben og koster mindre enn tjue dollar per vindu.

Når det gjelder oppussing, er det viktig å vite hvilke typer forbedringer vil legge til verdien av ditt hjem og som ikke vil. Dette vil være viktig når det kommer tid til å selge huset ditt. Slike generelle vedlikehold som tetting oppkjørselen og erstatte taket vil ikke legge til verdien, men et ekstra bad eller en patio kan.

Prøv å holde mengden bilder du spikrer til veggen til et minimum. Mange mennesker synes å bli båret bort med dusinvis av fotografier og utskrifter hengende på veggen. Legg til ca 4 til 5 bilder til veggen din, arrangert i fine rammer, for å skape et dramatisk, men ryddig utseende.

Hvis du har plassen og det er tillatt under byordinanser, kan du vurdere å legge til en utvidelse i hjemmet ditt. Den ekstra plassen kan brukes som kontor, hi eller familierom. Vurder å sette et takvindu i tillegget ditt. Disse add ons vil øke verdien av hjemmet ditt betydelig.

Når et oppussingsprosjekt inkluderer landskapsarbeid, bør det tas hensyn til drenering for å unngå stående vann hvor som helst på eiendommen. Stående vann ser dårlig ut, gjør vondt gress og kan til og med utgjøre en helsefare hvis det tiltrekker seg insekter. Hvert punkt på en eiendom bør enten være skrånende for god drenering eller utstyrt med alternative avløp.

Interiør maling utførelser kommer i en rekke teksturer. For vanlige huseiere er det ingen grunn til å velge en tekstur grovere enn «eggeskall» eller «appelsinskall». I år gått av mye grovere teksturer (som «popcorn») ble brukt til vegger og tak for å gi visuell interesse og dempe lyd. Disse teksturene viste seg lett å skade og vanskelig å rengjøre, og så falt ut av vanlig bruk.

Du har nå det som trengs for å bygge en plan og komme i gang. Du kan nyte resultatene gjør det selv. Å vurdere en vellykket fullført oppussingsjobb vil fylle deg med stolthet, og pengene du sparer å gjøre ditt eget arbeid, gjør heller ikke vondt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *